1000 řidič

Kdo je tedy ten 1000. účastník profesního školení řidičů? Je to Nikolai Tsukanov, kterého dívky v naší autoškole tajně pokřtily Georgem Clooneym.

Nikolai – Rus, manžel a otec. Ve svém životě toho už zvládl hodně: vystudoval Moskevskou univerzitu a obdržel titul inženýra automobilového průmyslu, sloužil v armádě, pracoval ve stavebnictví, v telekomunikacích, byl také koučem pro obchodníky. Práce přinesla výdělek, ale neuspokojovala ho. Rozhodnutí přestěhovat se do Ameriky nebylo snadné, chtěl si vyzkoušet něco nového a zajímavého. Práce v americké restauraci nepřinesla však mnoho radosti. Postupem času se Nikolai rozhodl rozšířit kategorie ve svém řidičském průkazu, obdržel tedy skupinu C, E a poté dva roky pracoval jako řidič.
O společnosti CZECH JOB se Nikolai dozvěděl na internetu, když si hledal nové zaměstnání. S naší pomocí si Nikolai vybral logistickou firmu, ve které by chtěl pracovat, vyřídil doklady a přijel se učit v naší autoškole. Jak sám vypraví, Nikolai byl příjemně překvapen vysokou úrovní školení, profesionalitou a vstřícností kolektivu CZECH JOB.
„Řidičům, kteří hledají práci v Evropě, upřímně doporučuji českou společnost CZECH JOB, která pomáhá nejen s hledáním zaměstnání, ale také s prvními krůčky budoucího života v České republice,“ sdílí Nikolai svůj názor.