1500 řidič

Pandemie, nouzový stav, uzavření hranic… Pracovat v této době nebylo vůbec jednoduché, ale naší firmě se podařilo zprostředkovat zaměstnaní v České republice v pořadí 1500. ukrajinskému řidiči MKD.

Rádi bychom vám představili patnáctistého absolventa naší autoškoly CZECH JOB, kterým se stal Sergii Arkhypov z Ukrajiny z města Odessa.  Vedení a zaměstnanci firmy Sergejovi předali dárky a popřáli mu hodně úspěchů v novém zaměstnání. Sergii byl velmi dojat a vtipkoval o tom, že se po dlouhé době dokonce červenal. Prý není zvyklý cokoliv vyhrávat nebo dostávat dárky jenom tak.

 

Dle jeho slov musel v životě dost tvrdě pracovat. Po ukončení technického učiliště pracoval 10 let na pozici mechanika. Práce se mu líbila, ale z důvodu nízkého platu se rozhodl pro změnu a začal pracovat jako skladník. Bohužel ani v této profesi nebyl spokojený a nakonec se po vzoru svého otce rozhodl pro dráhu řidiče kamionu. Nejdříve nastoupil do polské firmy, pak následovala logistická společnost v Pobaltí, a nakonec, díky našemu inzerátu, se přihlásil do autoškoly CZECH JOB v Ostravě.

 

Dle jeho slov, je zde velmi spokojený. Libí se mu jak podmínky ubytování, které se nachází ve společné budově spolu s autoškolou a administrativním oddělením, tak i samotný kurz profesní způsobilosti pro řidiče. Pochvaluje si příjemnou atmosféru ve firmě a především způsob výuky a přístup naších kolegů, kterým by chtěl touto cestou poděkovat za pomoc při nástupu do nového zaměstnání zde v České republice. Vzhledem k tomu, že manželka Sergeje jej velmi podporuje, ráda by se za ním přestěhovala a našla si tady zaměstnání ve svém oboru.

 

Chtěli bychom Sergejovi a všem ostatním absolventům pogratulovat k úspěšnému ukončení kurzu a popřát jim mnoho úspěchů v profesním i osobním životě.